Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

1 yılda 532 şehit verdik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, İstanbul Veznecilerde meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis ve sivil vatandaşlara Rahmet dileyerek, ailelerine ise başsağlığı temennisinde bulundu.

 

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık bir basın açıklaması yaparak terörü lanetledi. Kızık yaptığı açıklamada, “İstanbul Veznecilerde meydana gelen alçak saldırıda şehit olan Polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet diliyor ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Son 1 yılda 337 Asker, 182 Polis ve 13 korucu olmak üzere 532 güvenlik görevlisi şehit oldu. 76 Şehir’e, 238  ilçeye şehit acısı düştü. Kırıkkale’miz 190’ıncı şehidini verdi. Şehitlerimizin ve yurttaşlarımızın ailelerine sevenlerine Emniyet Genel Müdürlüğüne ve tüm milletimize Başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Başımız sağ olsun Türkiye, Başımız sağ olsun Kırıkkale” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu