Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası ile ilgili açıklama bulundu. Başkan Akdoğan, yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarının 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını kutladığını ifade etti.

 

YÜREKTEN KUTLUYORUM

112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası ile ilgili açıklama bulunan Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, yaptığı açıklamada, “Her türlü doğal şartlar, hava şartları, trafik şartlarının yanı sıra zamanla yarış halinde insanların hayatlarını kurtarmak amacıyla gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görevlerini ifa etmeye çalışan 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarımızın çabalarını takdir ediyor; 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını yürekten kutluyorum”

 

ÖNEM TAŞIMAKTA

“Bu vesile ile belirtmek isterim ki; Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda oluşabilecek birçok engelleyici durum varken; bir saniyenin bile önem taşıdığı bu hizmetin ifasında vatandaşlarımıza da görevler düşmektedir. 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarımızın gerek hasta/yaralıya müdahaleleri sırasında gerekse de trafikte takılmadan hareket edebilmeleri noktasında vatandaşlarımızın hassasiyeti en az sağlık ekibimizin çabası kadar önem taşımaktadır”

 

Şiddete Maruz Kalabiliyorlar

“Unutmayalım ki; trafikte bizden yol isteyen ambulansta hastaneye yetiştirilmeye çalışılan hasta/yaralı bir yakınımız olabilir. Netice itibariyle hayata tutunmaya çalışan bir insanın yaşama hakkını engellemek büyük bir vicdani sorumluluktur. Lütfen engel olmayalım. “Hayata Yol Verelim.” Profesyonel anlamda; kriz anlarında soğukkanlı sakin kalabilmek o krizin sorunsuz atlatılmasında önem taşımaktadır. 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarımız, Bu bilinçle işini yapma gayreti göstermekteler. Onlar işlerini yapmaya çalışırken hasta/yaralı yakınlarının şiddetine maruz kalabiliyorlar”

 

SAĞLIKTA ŞİDDETE” ASLA TEPKİSİZ KALMAYACAĞIZ

“İnsan hayatı kurtarmaya çalıştığı esnada böyle bir muameleyle karşılaşmaları onların emeklerine saygısızlıktan öte hasta/yaralının yaşama hakkına olumsuz müdahale etmek anlamı taşımaktadır. Hiçbir 112 acil sağlık hizmeti çalışanı işini tıbbi gereksinim dışında yavaşlatmaz geciktirmez.

Sağlık Bakanlığımız ve hükümetimiz politikaları çerçevesinde “Sağlıkta Şiddete” asla tepkisiz kalmayacağımızı gereken tüm yasal işlemlerin en kararlı şekilde yapacağımızı belirtirken bu tarz olumsuz durumların asla olmamasını temenni ediyoruz” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x