Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

112 personeline eğitim verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü’nün yürütücülüğünü üstlendiği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nün ortağı olduğu “Etkili İletişim Teknikleri” eğitimi Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan’ın katılımlarıyla başladı.

ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ ANLATILDI
Eğitim 05 – 13 Aralık tarihleri arasında 3 grup halinde, 112 Acil Çağrı Merkezi (çağrı karşılayıcı) personeli ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan toplam 60 personeli kapsıyor.

Uzman Nilgün Tuluk tarafından verilen eğitim, telefonda iletişim süreci, farklı bireylere farklı iletişim teknikleri, empati kavramı ve empati cümleleri,  zor insanlarla başa çıkma, duygu kontrolü ve stres yönetimi konularını kapsıyor.

KALİTELİ HİZMET
Hasta/hasta yakını ile personelin arasındaki iletişim eksikliklerinden oluşan negatif durumun giderilerek daha etkin ve anlaşılabilir bir iletişim şeklinin sağlanması amacını taşıyor. Bu eğitimler sayesinde ilimizde 112 Acil Sağlık Hizmetlerini vatandaşımıza daha kaliteli bir şekilde sunmayı hedefleniyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x