Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

12 astsubay tutuklandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

12 astsubay tutuklandı

Amasya merkezli 13 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye gönderilen 26 astsubaydan 12’si tutuklandı, 14’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

KIRIKKALE’DE DE OPERASYON YAPILMIŞTI

FETÖ/PDY’nin askeri mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 26 astsubayın savcılıktaki işlemleri tamamlandı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 12’si tutuklandı, 14’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltında bulunan 25 astsubayın ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanlığı başta olmak üzere Balıkesir, İzmir, Eskişehir, Konya, Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul, Kayseri, Erzurum, Kırıkkale, Samsun ve Ordu’da belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 51 astsubay gözaltına alınmıştı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x