Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

12 yıldır mert duruşunuzu sergilediniz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, “Sizin 12 yıldır mert duruşunuz bizim gurur vesilemizdir” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda iftar düzenlendi. Çiçek Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın yanı sıra; Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

 

OY ORANI ORTALAMANIN ÜZERİNDE

Kısa bir konuşma yapan Can, herkesin Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Birlikteliğin devam edeceğini belirten Can, ‘Allah bizleri, hayırlı bayramlara ulaştırsın’ dedi. Oğuz Kağan Köksal ise; ‘AK Parti seçimde yüzde 41 oyla Türkiye birincisi, Kırıkkale’de yüzde 52 oyla normal Türkiye ortalamasının on puan üzerinde oy almış teşkilat. Ramazan ayında gururlu ve mutlu şekilde büyük parti olmanın yolunda devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

 

12 YILDA 10 SEÇİM GEÇİRDİK

Son olarak kürsüye çıkan ve konuşma yapan Genel Başkan yardımcısı Çalık, “Bozlağın yiğit evlatları. Hep birlikte hayırlı bayramlara çıkalım, güzel günler bizimle olsun her zaman. Rahmetli Hacı Taşan’ın söylediği gibi “Koç yiğitler vatanı Kırıkkale’ye selam olsun. Sizin mert duruşunuz, 12 yıldır AK partinin yanında duruşunuz, bizim gurur vesilemizdir. Bozlağın yiğitlerine teşekkür ediyorum 12 yılda 10 seçim geçirdik ve bu on seçimde Kırıkkale bize tam destek verdi. 7 Haziran seçimleri sonrası vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

BASIN MENSUPLARI SALONU TERK ETTİ

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Parti üyeleri tarafından iftara yoğun ilgisi olmasına karşın çoğu partili ayakta kalmalarından dolayı salonu terk etti. Basın mensuplarına ayrılan yerin kapı girişinde olması ve de protokol üyelerinin konuşmaları sırasında ayrılan yere bazı parti üyelerinin oturması basın mensuplarını iftarsız bıraktı. Basın mensupları ise tepkilerini salonu terk ederek gösterdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu