Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

14 okulda konferans

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Kırıkkale’de 14 okulda Cami ve Gençlik konferansları düzenlendi.

 

BU OKULLARDA YAPILDI

2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kırıkkale’deki Kırıkkale Fen Lisesi, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi, Osmangazi Anadolu Lisesi, Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırıkkale Lisesi, Zübeyde Hanım Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Yenimahalle Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Gazi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Nuran Altaş, Şeyh Edebali, Bahçelievler ve Merkez İmam Hatip Ortaokullarında Cami ve Gençlik konferansları düzenlendi.

 

KONUŞMACI OLARAK KATILDILAR

Konferanslara konuşmacı olarak İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcıları Kemal Cengiz, Ertuğrul Görgülü, Mustafa Turan, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Demir Keskin, Uzman Vaiz İbrahim Sağlam, İl Vaizleri Hilmi Keleş, Halis Benli, Zeynep Yüksel ve Zehra Bişkin katıldı.

 

ÖNEMLİ KONULAR AKTARILDI

Konferanslarda Cami ve Gençlik ana teması çerçevesinde Kur’an-ı Kerim’deki Ashab-ı Kehf’in tevhid inancına bağlılıkları, Hz. Peygamber’in gençlerle iletişimi, Asr-ı Saadet’te genç sahabelerin örnek şahsiyetleri, günümüzde gençlik, gençliği bekleyen tehlikeler ve gençlere ahlaki öğütler alt başlıkları altında gençler bilgilendirildi.  Çok verimli geçen konferanslara gençlerin ilgisi yoğun oldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu