Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Bonzai yine öldürdü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin gündemine oturan yeni nesil sentetik uyuşturucu bonzai Kırıkkale’de can aldı. 

 

Bonzai yine öldürdü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKırıkkale’de can aldı
Devlet birçok gencin ölümüne neden olan bonzai ile savaş açtı ancak ölüm haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Ülkenin çeşitli illerinde bonzai kullanarak ölenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Diğer uyuşturucu maddelere oranla daha ucuz olması nedeniyle daha çok kitleye ulaştırılan sentetik uyuşturucu bonzai Kırıkkale’de yine can aldı. 2 arkadaşı ile birlikte Yahşihan İlçesi’ne giden ve burada bonzai içen 38 yaşındaki Mehmet Akyol yaşamını yitirdi. Bonzai içtikten sonra kendisine gelen arkadaşlarının onu uyandırma çabasının ardından öldüğü anlaşılan Akyol, Kırıkkale’de bonzaiden hayatını kaybeden ikinci kişi oldu.

Çete lideri öldürülmüştü
Geçtiğimiz günlerde Ankara emniyetinin yaptığı operasyonda uyuşturucu baronu olarak bilinen ve bonzai maddesini çeşitli illere dağıtan çete lideri Bülent Aramaz’ın ölümü ile bonzai yeniden Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Ankara emniyeti bu operasyonun ardından uyuşturucu maddelerin sıklıkla satıldığı Yenidoğan’a operasyon düzenlemiş ve onlarca kişiyi gözaltına almıştı. Bonzai maddesinin Kırıkkale’de de yaygınlaştığı konuşulurken, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nün Akyol’un ölümü üzerine başlattığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu