Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

15 bin 250 lira

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2013 YILINDA MEYDANA GELEN PATLAMA DAVASINDA 7 SANIK HAKKINDA KARAR VERİLDİ

MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında, 20 Mart 2013´te, iki kişinin ölümü, iki kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan patlamaya ilişkin davada, 7 sanık 2´şer yıl 1´er ay hapse mahkûm edildi, bu ceza 15 bin 250 lira adli para cezasına çevrildi.

 

SANIKLAR BERAAT TALEP ETTİ

MKE Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikasında, 20 Mart 2013´te, iki kişinin ölümü, iki kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan patlamaya ilişkin davada, 7 sanık 2´şer yıl 1´er ay hapse mahkûm edildi, bu ceza 15 bin 250 lira adli para cezasına çevrildi. Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz bazı sanıklar ile olayda hayatını kaybedenlerin yakınları ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme Başkanı Mehmet Önder Kabasakal, yargılamanın bittiğini bildirerek sanıklardan son sözlerini sordu.  Sanıklar da suçsuz olduklarını savunarak, beraatlarını talep etti. Mahkeme, sanıklardan Ali Dinçer, Ali Rıza Ateş, Çiğdem Karahalil, İlhan Bozkurt, İlyas Karayel, Onur Büyükutku ile Reyhan Demirel´i 2´şer yıl 1´er ay hapisle cezalandırdı. Ancak bu cezalar, sanıkların tali kusurlu oldukları gerekçesiyle 15´şer bin 250 lira adli para cezasına çevrildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu