Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

150’nci halk günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

150’nci Halk günü etkinliği Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın katılımıyla başkanlık makamında gerçekleştirdi.

 

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkanlık makamında gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar aracısız bir şekilde sorunlarını Saygılı’ya iletme imkânı buldular.

Başkan Saygılı, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi ve etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

150’nci Halk günü etkinliğine katılan vatandaşlar istek ve talepleri not alınarak geri dönüşüm sağlanıldığı belirtildi.  Etkinlikte bulunan vatandaşları Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, ilgi ve alakalarından dolayı Saygılı’ya teşekkür etti.  Saygılı, “Görevi geldiğimiz günden beri devam eden Halk günü etkinliğinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. 150’ncisi düzenlenen etkinlikte sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerimize talimatlar verdik. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x