Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüm Çalışanlar Federasyonu (TÜÇAF), tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Tüm çalışanlar Kültür ve Dayanışma Derneği (TÜMÇADER), rakibi Eskişehir İşçiler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ESİŞDER)’ni 8-1 mağlup etti.
KİTAP HEDİYE EDİLECEK
TÜÇAF Futbol Turnuvası için TÜMÇADER, takım oyuncuları ve kalabalık bir seyirci gurubuyla Eskişehir’e gitti. Eskişehir’de TÜMÇADER’i diğer dernek üyeleri çiçeklerle karşıladı. Karşılama sonrası topluca kahvaltı yapıldı. Kahvaltıda her iki dernek üyeleri tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. Kahvaltıdan sonra Odunpazarı ve Kurşunlu Camii çevresi gezildi. Ardından Kentpark ta misafirlere yöresel lezzet olan çibörek ikram edildi. Maç öncesi hazırlık ve dinlenme arası verilerek sahada buluşma kararı alındı. Maç saatine yakın her iki dernek takım oyuncuları sahada yerlerini aldı. Ev sahibi takım menajeri İsmet Ertürk, tarafından konuk takıma çiçek ve takımın flaması hediye edildi. Karşılaşma taraftarların yoğun tezahüratları ile başladı. Maç sonunda Maç sonunda TÜMÇADER, ESİŞDER’i 8-1 yendi. TÜMÇADER, www.tumcader.org sitelerinde maçla ilgili yorum yapan ilk 3 kişiye kitap hediye edilecek.
TEŞEKKÜR EDİLDİ
Turnuvayı düzenleyen TÜÇAF’a teşekkür eden ESİŞDER Başkanı Mehmet Dağ, “Bu gibi çalışmaları çok önemli buluyorum.Tüm üyelerimiz adına misafir derneğimiz TÜMÇADER’e hoş geldiniz diyorum.Takımlarımıza başarılar diliyorum.Burada çıkacak sonucun önemli olmadığını biliyorum.Önemli olan şu sıcak dostluk ve kardeşlik ortamının oluşmasıdır.TÜMÇADER’i ağırlamaktan mutluluk duyduk tekrar hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum.”dedi.
MUTLU OLDU
TÜMÇADER başkanı Cengiz Acar, “Bugün burada bulunmaktan ESİŞDER üyesi kardeşlerimizle arkadaşlarımızla tanışmaktan son derece mutluyuz. Federasyon yetkililerimizin bu organizasyonu birbirini tanımayan insanların tanışması kaynaşmasına neden olmaktadır.İnsanların birbirlerini tanıması adına anlaması adına bütün duyguların zayıfladığı günümüzde bu gibi faaliyetler çok önem arz etmektedir.Bu dostluğun kardeşliğin devam etmesini diliyorum ve  bitmeyeceğini biliyorum.ESİDER yönetimine ve değerli üyelerine misafirperverliği için teşekkür ediyor kendilerini de Kırıkkale’ye davet ediyorum.”diye konuştu.
DÜŞÜNCELER SORULDU
Yoğun tezahüratlar eşliğinde karşılaşma devam ederken izleyicilerden duygu ve düşünceleri soruldu. TÜMÇADER üyesi Ahmet Karagöz  de ”Emeği geçenleri kutluyorum. Gerçekten güzel bir faaliyet oldu. Spor bir araçtır, amaç dostluk ve kardeşlik ortamının oluşmasıdır. İletişim kanallarının çoğaldığı iletişimin kolaylaştığı fakat insanların konuşamadığı anlaşamadığı ortak paydalarda buluşmadığı şu veya bu düşünce ile ayrıştığı birbirinden uzaklaştığı olumsuz olayların yaşandığı günümüzde şuradaki sıcak ortamı çok önemli buluyorum. Bakınız burada birbirini ilk defa gören insanlar dostluk ve kardeşlik örneği sergiliyorlar. Kardeşlik duygularının gelişmesi için burada buluştular. İnsanlar birini anlamaya çalışmalı. Kavgadan, gürültüden,  kırmaktan ve üzmekten kaçınmalı. Saygı ve sevgi çerçevesinde hareket etmeli.Bu dünya ya bir defa geliyoruz.Dünya hepimize yeter, her şey bol paylaşılmayacak bir şey yok aslında.Mal mülk kazanılır, kaybedilir ancak insan kalbi kırılırsa zor kazanılır.Mutlu insanlar ve barış dolu  bir dünya için birbirimizle konuşmalı anlaşmalı birbirimizi anlamanın yolunu aramalıyız.Bu güzel duygularla  buraya geldik. Bu duygularla karşılandık çok memnun olduk.” şeklinde konuştu.
AĞIRLAMAKTAN MEMNUNUZ
ESİŞDER üyesi İsmet ERTÜRK ise “Kırıkkale den gelen kardeşlerimizi ağırlamaktan memnunuz. Belki şu an spor amaçlı gelindi diyebiliriz. Ama, aslında kardeşlik dostluk her şeyin önünde.Bu kardeşlik ve dostluk ortamının oluşması için spor bir araç.”dedi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu