Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

177’nci yıla özel kampanya

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

177’nci yıla özel kampanya

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de şubesi bulunan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), 20 Ekim’e kadar postaya verilecek yurt içi varışlı Posta Kargosu ve APS kurye gönderilerinde yüzde 25 indirim uygulayacak.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), özel gün ve haftalarda düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan Posta Nezareti ile temelleri atılan PTT A.Ş., 177’nci yıl kutlamaları çerçevesinde kargo müşterilerini oldukça mutlu edecek bir indirime gitti. Buna göre Şirket, 23 Ekim 2017 tarihindeki kuruluş yıldönümünden önceki 5 iş günü içinde (16, 17, 18, 19, 20 Ekim 2017) postaya verilecek yurt içi varışlı Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerinde yüzde 25 indirim uygulayacak. Herhangi bir indirimden faydalanan gönderiler ayrıca bu indirimden yararlanamayacak.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x