Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

18 ilde operasyon

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sivas merkezli yapılan ve Kırıkkale’nin de içinde bulunduğu 18 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen eski 3 emniyet personeli tutuklandı.

 

İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, FETÖ’nün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 zanlının daha Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler Y.A, M.T. ve Ü.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

108 ŞÜPHELİ HAKKINDA GÖZALTI

Sivas merkezli Ankara, İstanbul, Kırşehir, Aydın, Kütahya, Kayseri, Konya, Samsun, Kahramanmaraş, Erzincan, Isparta, Kırıkkale, Yozgat, Bursa, Muğla, Amasya ve Tokat’ta başlatılan soruşturma kapsamında Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksekokulunda görevliyken Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen, örgütün şifreli haberleşme programı “ByLock”u kullandıkları iddiasıyla 108 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti.

 

9 FİRARİ ARANIYOR

Daha önce işlemleri tamamlanan zanlılardan 55’i tutuklanmış, 20’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Gözaltındaki 21 şüphelinin emniyetteki işlemleri ve firari 9 zanlının yakalanması için çalışma sürüyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x