Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetYaşam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre hava sıcaklığı Kırıkkale’de 8-10 derece düşecek. Kırıkkale 9 Ocak Cuma günü -18’i görecek.

BÜYÜK DÜŞÜŞ
Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden dün alınan verilere göre; Kırıkkale bugün günün ilk saatlerine 1°C ile başlayacak, gündüz sıcaklığı bugün en fazla 4 °C olacak. Yarın sıcaklık gece -4’e, gündüz ise -2’ye düşecek. Çarşamba günü gece -8’e, Perşembe gece -16’a , Cuma gecesi ise sıcaklık -18’e düşecek.

GENEL AÇIKLAMA YAPILDI
Meteroloji’den yapılan açıklamada yağışların öğleden sonra Marmara, Kıyı Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmasının beklendiği kaydedildi. Açıklama şu şekilde:

PAZARTESİ
Trakya dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Güney Ege’nin ve Akdeniz’in kıyı kesiminde, Güneydoğu Anadolu’da, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı bekleniyor.

SALI
Marmara’nın batısı ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusu dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği, Yağışların Doğu Karadeniz kıyılarının doğusu, Akdeniz kıyı kesimi ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur, yurdun yağış alan diğer yerlerinde ise kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

ÇOK KUVVETLİ VE ŞİDDETLİ YAĞIŞ
Pazartesi ve Salı günleri meydana gelecek yağışların Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin batısında çok kuvvetli ve şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

ÇARŞAMBA
Çarşamba günüden itibaren hafta sonuna kadar yağışlı sistemin yurdumuzun kuzey ve doğu kesimlerde etkisini sürdürmesi kar yağışlarının aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARI 8 İLA 12 DERECE DÜŞECEK
Hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak hafta sonuna kadar ülke genelinde hissedilir derecede (8 ila 12 derece) azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği, Hafta ortasından itibaren ise yağışların kesildiği özellikle iç bölgelerimizde oldukça soğuk gece ayazlarının etkili olacağı tahmin edilmektedir. Yurdumuzda önümüzdeki hafta boyunca görülecek çok kuvvetli sağanak yağış, kuvvetli ve yoğun kar yağışları, aşırı derecede hava sıcaklığındaki düşüşlerin, kuvvetli ve fırtına şeklinde esecek rüzgarların oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın, ilgililerin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları ve yayımlanacak meteorolojik hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıları takip etmeleri gerekmektedir.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu