Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Genç Girişimcilik Eğitimi kayıtlarının devam ettiğini ve son başvuru tarihinin ise 16 Şubat olduğunu hatırlattı.

NEDİR BU EĞİTİM?
Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Kendi İşini Kurmak İsteyenler Genç Girişimciler; Bakanlığımız tarafından “Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm” sloganıyla Gençlik Merkezlerimizde KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ‘Genç Girişimciler İçin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni 81 ilimize yapılmaktadır. Düzenlenecek olan girişimcilik eğitimini başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan genç girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 Bin TL’ye kadar hibe ve 70 Bin TL’ye kadar faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olacaklardır.

MÜRACAAT EDİN
Genç Girişimciler İçin Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin hedef kitlesi, kendi işini kurmak isteyen 18-29 yaş aralığında bulunan gençlerdir. Genç Girişimciler İçin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi dört ana modülden oluşan toplam 70 (yetmiş) saatlik sınıf içi ders ve atölye çalışmalarını kapsar. Detaylı bilgi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi’ne müracaat edebilirsiniz”

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu