Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

2 bin kişi Osmanlıca öğrendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Hayrat Vakfı Kırıkkale Temsilciliği, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkeziyle birlikte yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde açmış olduğu Osmanlıca Kursundan 2 bin 320 kişiye sertifika vererek mezun etti.

 

ARTIK KUR’AN-I KERİM OKUYORLAR

Kursiyerlerden ayrıca  320 kişisi de Kur’an-ı Kerim ve Tecvidli Okuma kursunu bitirerek sertifikaları aldılar. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında 450 kursiyere Kur’an- ı Kerim ve Osmanlıca Kursu sertifikası verildi. Kırıkkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Yahya Kemal Salonunda yapılan sertifika törenine Vali Vekili Adnan Kayık, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Müftü Yardımcısı Mustafa Turan ile birlikte geniş katılım sağlandı.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Kursların verilmesinde emeği geçen Yahşihan Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü ile Sürekli Eğitim Merkezi yöneticilerine ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlerine Hayrat Vakfı adına ayrı ayrı teşekkürlerini sunan Kırıkkale Temsilcisi İsmail Efe, özellikle hiç bir ücret almadan büyük bir özveri ve fedakarlıkla kursları veren kurs hocalarını büyük bir sevgi ve saygı gösterdiklerini belirtti. Son olarak bu kurslara teveccüh edip katılan ve Hayrat Vakfının bu tarihi, milli, dini ve kültürel hizmetlerine ortak olarak kursları başarı ile bitiren kursiyerleri tebrik ediyor ve hayatlarında başarılar diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x