Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

2 çim sahaya kavuşuyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, merkez ve Delice çim saha yapım işlerinin tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi.

Çalışmalar sürüyor

Konu hakkında müdürlükten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Başpınar Spor Kompleksi çevresinde bulunan 1829 Ada 18 nolu parselde bulunan arsanın Kırıkkale Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne spor tesisleri yapımı için 2013 yılında tahsisi yapılmıştı. Bu arsa üzerinde yapımına başlanılan Sentetik Yüzeyli Çim Saha ve Soyunma odalarının yapım işleri tüm hızıyla devam ediyor.

3 Merkez saha 3 Ağustos’ta bitiyor

Bütçesi Spor Toto Teşkilatı Başkanlığından gönderilen Merkez Futbol Sahası 2013 yılında yatırım programına alındı ve ihalesi 19 Eylül 2013 tarihinde yapıldı. 240 gün sürecek olan Merkez Futbol Sahasının yapım işleri 6 Aralık 2013 tarihinde başladı ve 3 Ağustos 2014 tarihinde tamamlanıp sporcularımızın ve halkımızın hizmetine açılması planlanmaktadır.

500 seyirci kapasiteli

Delice İlçesine 177 Ada 2 Parselde bulunan arsanın Maliye Hazinesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne spor tesisleri yapımı için 2013 yılında tahsisi yapılmıştı. Bu arsa üzerinde yapımına başlanılan Sentetik Yüzeyli Çim Saha, 500 seyirci kapasiteli tribün, aydınlatma soyunma odalarının yapım işleri tüm hızıyla devam ediyor.

En kısa sürede tamamlanacak

Bütçesi Spor Toto Teşkilatı Başkanlığından gönderilen Delice Sentetik Yüzeyli Çim Sahası 2013 yılında yatırım programına alındı ve ihalesi 28 Ekim 2013 tarihinde yapıldı. 240 gün sürecek olan Delice Sentetik Yüzeyli Çim Sahasının yapım işleri 11 Kasım 2013 tarihinde başladı ve yapımı en yakında zamanda tamamlanıp sporcularımızın ve halkımızın hizmetine açılması planlanmaktadır“

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu