Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

2. EL PC ve CEP TELEFONDAKİ TEHLİKE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye genelinde 2 el Bilgisayar ve cep telefonundaki “ByLock” tehlikesi.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve meslekten ihraç edilenler, Örgütün kriptolu iletişim programı “ByLock”u kullandıkları iddia edilen kişi veya kişilere  hakkında emniyet operasyonlar düzenliyor.
Örgütün kriptolu iletişim programı “ByLock”u kullanan bu görüşmeleri yapmış cep telefon ve Bilgisayarların kullanılmış olduğunu veya olmadığını tüketici olarak bilinmediği için, Tanımadığınız güven duymadığınız kişilerden cep telefon ve bilgisayar cihazları satın almanız tehlikeli olabilir diyen elektronik teknik uzmanları siz siz olun başkalarının bu tip  cep telefon veya bilgisayarlarını almayınız diye uyarılarda bulunuyor.
Cep telefon veya bilgisayarı 2. el alımında veya sıfır olarak alımında güvenli bir satıcıdan işyerlerinde belgeli temiz sicilli olarak almak tüketicilerimiz için daha güvenceli olur diye bilgilendirdi.
Haber: ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x