Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

200 Bin Araç Geçti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan Bayramı nedeniyle 9 günlük tatili de fırsat bilen vatandaşlar, karayollarında yoğunluğa neden oldu. İl Emniyet Müdürlüğü kayıtlarına göre şerife ve arife günlerinde toplamda 200 bin aracın Kırıkkale’den geçtiği belirtildi.
TEDBİRLER OLUMSUZLUK YAŞATMADI
Ramazan Bayramı tatili için yola çıkanlar, 43 ilin bağlantı noktasındaki Kırıkkale’de yoğunluğa neden oldu. Özellikle Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. İl Emniyet Müdürlüğü’nün yoğunluk karşısında almış olduğu tedbirlerde olumsuzların yaşanmamasının önüne geçti.
ÇEŞİTLİ UYARILAR YAPILIYOR
Bugün itibariyle yola çıkacak için de karayolları ve trafik ekipleri, denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler, yoğunluğun olduğu kavşaklarda trafik akışını rahatlatmaya çalışıyor, sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyarıyor.
EMNİYET KEMERLERİNİZİ TAKIN!
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale’nin 43 ilin geçiş, 52 ilin bağlantı noktasında kavşak durumunda olduğunu vurguladı. Emniyet Müdürü Onar, araç sürücülerine, özellikle araç takip mesafelerine dikkat etmeleri, emniyet kemerlerini takmaları ve belirli zamanlar içerisinde dinlenmeleri konularında uyarılarda bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x