Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

2017’nin İlk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 yılı ilk toplantısı, Vali Dr.M.İlker Haktankaçmaz başkanlığında yapıldı. Vali Haktankaçmaz “Kamu Yatırımcı Bölge ve İl Kuruluşlarınca, İlimiz genelinde yürütülen toplam proje sayısı 333 adettir” dedi.

 

326 MİLYON 576 BİN 506 TL HARCANDI

Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 yılı ilk toplantısına Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, İlçe Kaymakamları, Bölge Müdürleri, İlçe Belediye Başkanları ile Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri katıldı. Koordinasyon Kurulu toplantısının açılışını yapan Vali Haktankaçmaz “ Kamu Yatırımcı Bölge ve İl Kuruluşlarınca, İlimiz genelinde yürütülen toplam proje sayısı 333 adettir. Bu projelerin proje bedelleri toplamı 1 milyar 843 milyon 632 bin 156 TL, önceki yıllarda projeler için yapılan toplam harcama miktarı 930 milyon 427 bin 438 TL’dir. Gelen ödenek miktarı 407 milyon 305 bin 980 TL olup, dönem sonu itibariyle 326 milyon 576 bin 506 TL harcanmıştır” ifadelerine yer verdi.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Vali Haktankaçmaz, “2017 Yılı Yatırım Programında projeleri yer alan kamu yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının, belirlemiş oldukları hedeflere yerinde ve zamanında ulaşabilmeleri için hizmetin kalitesinden fedakârlık yapmaksızın, kaynakları etkin, verimli ve ekonomik kullanımının sağlanarak maliyetleri azaltıcı yönde çalışmalarda gerekli hassasiyet gösterileceğine ve gereğinin yapılacağına inanıyor, başarılar diliyorum” dedi. Toplantıda daha sonra kamu yatırımcı kuruluşlarının 2016 yılı 4. Dönem yatırımları ile ilgili gerçekleşme durumları hakkında Bölge ve İl Müdürlerince bilgi verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x