Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

2023 vizyonu heyecanla devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 16’ıncı yılı dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

DÜNYADA SÖZ SAHİBİ
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 16’ıncı yılı dolayısıyla açıklamalarda bulunan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Ak Partimiz sadece Türk siyaset tarihinde değil dünyada söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olarak bilinen bir hareket doğmuştur. Bu hareketin mimarı da kurucumuz, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır”

TÜRKİYE’NİN 2023 VİZYONU
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yeni Türkiye’nin 2023 vizyonu ilk günkü heyecan ile devam ediyor. Türk siyasi tarihinde daha önce olduğu gibi önüne birçok engel konulan, yok edilmek için her türlü senaryolar düzenlenen partimiz milletimizin desteği ile her zaman ayakta kalmayı başarmıştır”

KUTLU YOLCULUK
“14 Ağustos 2001’de çıktığı kutlu yolculukla Türkiye’nin kaderini değiştiren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve İlçem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, partimizin 16’ıncı kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x