Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Seyit Ahmet Göçer Sahaya İniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet eden Seyit Ahmet Göçer aday adaylığını resmi olarak açıklıyor.
2 DÖNEM İL BAŞKANLIĞI YAPTI
Kırıkkale’de doğan, Kırıkkale’de büyüyen ve Kırıkkale’de ticari faaliyetler yaparak Kırıkkale insanını istihdam eden, 2003 yılından 2007 yılına kadar Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Şube başkanlığı görevini yürüten, daha sonra 2 dönem MHP İl Başkanlığı görevini üstlenen Seyit Ahmet Göçer sahaya iniyor.
CUMARTESİ GÜNÜ KIRIKKALELİLERE SESLENECEK
Yediden yetmişe tüm partililerin desteği ile İl Başkanlığı görevinden istifa ederek 7 Haziran Genel Seçimleri’nde milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacağını daha önce açıklayan Göçer, 14 Mart 2015 Cumartesi günü saat 14.00’da Gök Düğün Salonu’nda partililerin ve Kırıkkalelilerin karşısına çıkacak. Göçer burada aday adaylığını resmi olarak açıklayacak.
“BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”
Göçer tüm partilileri ve Kırıkkalelileri organizasyona davet ederek, “7 Haziran Genel Seçimleri ülkemiz ve milletimiz açısından büyük önem taşıyor. Bizler de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için elimizi değil, bedenimizi taşın altına koymak adına bu yola çıkıyoruz. Atalarımızın emaneti vatan topraklarını bütün halinde geleceğimize emanet etmek adına gösterdiğimiz çabaya halkımızı da davet ediyoruz” diye seslendi.
 
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu