Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Gümbür gümbür geliyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haber-Foto: Yusuf ÇALAN

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYI SEYİT AHMET GÖÇER VE MERİH KARAYOL GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Seçimlere 12 gün kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi gazetemizi ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren adaylar tepkilerin MHP’ye olumlu olduğunu ve gümbür gümbür geldiklerini söylediler.

 

TEPKİLER OLUMLU

Siyaset gün geçtikçe kızışmaya devam ediyor. Siyaset kazanı kaynarken adaylar adeta kapı kapı dolaşıp oy istiyor. Seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer ve Merih Karayol gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin ile görüşen adaylar seçim çalışmalarının güzel geçtiğini ve tepkilerin MHP’ye olumlu olduğunu söylediler.

 

EN BÜYÜK SORUN İŞSİZLİK

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını MHP’ye olumlu tepkiler geldiğini ifade etti. Göçer “Çalışmalar kapsamında her yeri gezdik. Çeşitli gözlemler yaptık. Kırıkkale’nin en büyük sorunu işsizlik ve esnafların iş yapmamasıdır. Gençlerin iş bulamama korkusu var. Köylerde ise yollar berbat durumda ve 13 yıldır seçim sözü tutulmuyor”

 

KIRIKKALE’YE SAHİP ÇIKACAĞIZ

“Gittiğimiz yerlerde tepkiler oldukça güzel. Emekliler olsun diğer vatandaşlar olsun her dönem AK Parti’ye destek verdiklerini ve bu dönem destek vermeyeceklerini söylüyorlar. Gençlerin sosyal etkinliği yok. Üniversite gençliği merkeze uğramadan gidiyor. Bizler Kırıkkale’ye sahip çıkmak istiyoruz. MKE’de 2002 senesinde 9 bine yakın işçi çalışıyordu şimdi ise 1600 civarında işçi memur var” diye konuştu.

 

VATANDAŞ DERT YANIYOR

Üreten bir MKE olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Göçer “MKE fabrikalarını ziyaret ettiğimizde işçiler bile bize dert yanıyor. İş yapmakta zorlanıyoruz aldığımız para helal mi diye konuşanlar var. Kırıkkale her geçen yıl göç veriyor. Kırıkkale bankalara borçlanmada 17’inci sırada yer alıyor. Bizler bunların önüne geçmek için Kırıkkale’yi daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız”

 

ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

“Bizler her gittiğimiz yerde güzel tepkiler alıyoruz. AK Parti’ye oy vermeyeceğiz, MHP’ye oy vereceğiz diyorlar. MHP İç Anadolu’da atağa kalkacak. Gümbür gümbür geliyoruz. İlçe ziyaretlerimizi tamamladık şimdi şehir merkezi, ev toplantıları yapıyoruz. Aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 7 Haziran’da Kırıkkale’de MHP bayrağını dalgalandıracağız” dedi.

 

FIRSAT VERİN YAPALIM

Milletvekili Adayı Merih Karayol ise bu zaman kadar Kırıkkale’ye yazık ettiklerini söyledi. Karayol “Bu zamana kadar yazık edilen Kırıkkale’yi değiştirmeye geliyoruz. Kırıkkale’de hiç bir şey yok. Spor, kültürel faaliyet yok. Gençler çok büyük boşlukta, memleket elden gidiyor. Milletin üstüne kene gibi yapıştılar. Herkes bu memleketin evladıdır. Kırıkkale’de en büyük eksiklik aslında sevgidir. Bütün problem bundan kaynaklanıyor.  Biz bütün ilçeleri yerleri gezdik bütün sorunlar buradan kaynaklanıyor. Kırıkkale’ye yapılacak belli işler var. Bırakın yapalım 2 yılda toparlanır. Devlet olarak hükümet olarak ne yaptınız. Buranın ekonomisini canlandırmamız lazım. Fırsat verin yapalım” dedi.  Konuşmaların ardından Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin, adaylara çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu