Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

27 yıl sonra bir araya geldiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1983-1988 yılları arası Tınaz İlkokulunda öğretmen Ayşe Füsun Tezel’in sınıfında öğrenim gören sınıf arkadaşları tam 27 yıl sonra herkese örnek olacak çok anlamlı ve bir o kadar duygusal anların yaşandığı bir buluşma gerçekleştirdiler.
 
İLKOKUL ARKADAŞLARINDAN ANLAMLI BULUŞMA
Herkes için ayrı ve çok önemli yer olan ilkokul öğretmenlerinin de olduğu büyük buluşmaya farklı şehir ve bölgelerden katılım sağlandı. Sosyal ağlar sayesinde birbirlerine ulaşma imkanı bulan Ayşe Füsun Tezel öğrencileri çocukluk arkadaşları ile buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. 27 Yıl sonra öğretmenleri ile bir araya gelen o zamanki öğrenciler, “Mesafelerin dostlukları için engel teşkil etmeyeceğini söyleyen katılımcılar biz bir aileydik ve 27 yıl aradan sonra Kemal Bayramoğlu arkadaşımızın özverili gayretleri sonucu birbirimizi bulduk ve tekrar kavuştuk inşallah dostluğumuz ilelebet devam edecektir” dediler,

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu