Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

3 Ayda 134 Kişi Tutuklandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında toplam 134 kişi tutuklandı.

OPERASYON YAPILAN MESLEKLER

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,a soruşturma kapsamında 266 kişi hakkında işlem yaptığı belirtildi. Bu kapsamda, bir vali yardımcısı, 51 polis, 30 sivil, 25 adliye personeli, 12 Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, 5 Kırıkkale Üniversitesi personeli, 3 Polis Meslek Yüksekokulu personeli, 3 asker, 1 avukat, 2 Makine Kimya Endüstrisi Kurumu personeli ve 1 Gıda, Tarım ve Hayvancılık personeli tutuklandı.

46 KİŞİ DİĞER İLLERE GÖNDERİLDİ

Hakkında yakalama kararı bulunan 33 şüpheli aranırken, 67 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonlar kapsamında 46 kişi de diğer illere gönderildi.

FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin soruşturmanın il genelinde devam ettiği öğrenildi.

OPERASYONLAR TİTİZ ŞEKİLDE İLERLİYOR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, çalışmaların titiz bir şekilde ilerlediğini söyledi. Kırıkkale merkezli ve başka iller merkezli olarak ta operasyon gerçekleştirdiklerini belirten Onar, “15 Temmuz’dan bu yana 266 kişi hakkında işlem yapıldı. Bu kapsamda 134 kişi tutuklandı” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x