Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

3 ayrı kaza 5 yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale-Ankara karayolunda meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

 

AYNI NOKTADA İKİ KAZA

Alınan bilgiye göre, Mahir Soysaldı’nın kullandığı 71 DS 869 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolunun birinci kilometresinde aynı yönde seyreden Hakan Sağlam (41) idaresindeki 06 BU 0783 plakalı otomobille çarpıştı. Hüseyin Canbolat hakimiyetindeki 71 FE 954 plakalı otomobil ise aynı noktada önünde seyreden Ömer Pekdoğan yönetimindeki 71 DA 853 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada sürücü Sağlam ile araçlarda bulunan Hakan Çavdar (38) ve Oğuzhan Engin (26), yaralandı.

 

BİR SÜRE TRAFİĞE KAPANDI

Aynı noktadaki başka kazada da Ali Kurt (21) idaresindeki 71 FH 433 plakalı otomobil, kazalar nedeniyle yavaşlayan Mustafa Balcı yönetimindeki 60 KT 666 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada sürücü Kurt ile otomobilde bulunan Ahmet Güneş (42) yaralandı. Kamyonun altına giren otomobilin ön kısmı itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.Bir süre ulaşıma kapanan Kırıkkale-Ankara karayolu, araçların kaldırılmasının ardından, tekrar trafiğe açıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x