Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

3 ilde FETÖ operasyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale ile birlikte 3 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonlarında gözaltına alınan 13 kişiden 3’ü tutuklanırken, 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

13 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin Samsun merkezli Ankara ve Kırıkkale illerini de kapsayan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 7 gün önce 23 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınanlardan 5’i 4 gün önce çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmıştı. Sorguları tamamlanan aralarında ihraç olan öğretmen, esnaf, mali müşavir, iş adamı, memur ve öğrencilerden oluşan 13 kişi Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren İ.K., Ö.E. ve İ.B. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında gözaltında bulunan 5 kişinin ise sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x