Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

30 AĞUSTOS GURUR VE İFTİHAR VESİLESİDİR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramını dolayısıyla mesaj yayınladı.
Öztürk, mesajında, Türk milletinin azim ve kararlı duruşuyla tarihte bir çok destansı zaferlere yürüdüğünü belirtti.
Şanlı Türk tarihinin dönüm noktalarından birinin de 30 Ağustos olduğunu dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:
“Millet olarak nereden gelip nereye gittiğimizi, kutlu yürüyüşümüzün mana ve değerini bizlere en güzel şekilde hatırlatmaktadır. 30 Ağustos zaferi de böyle bir dönüm noktası olarak hepimiz için gurur ve iftihar vesilesidir. Milletimizin bayrak ve vatan sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile tarihimizin büyük destanlarından biri daha yazılmıştır. 26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz’un ardından, 30 Ağustos’ta elde edilen nihai başarı, istiklal mücadelesini zaferle taçlandırmıştır. Böylelikle vatanımızın toprakları işgalden kurtarılmış, hepimizin ortak değeri Cumhuriyet’in de temelleri atılmıştır.”
Öztürk, 30 Ağustos zaferinin, tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz Türk milletinin gücünün ortaya konulması bakımından da büyük anlam taşıdığını belirterek, şunları ifade etti:
“Aziz milletimiz, imkansızlıklar içinde bulunsa da milli ve manevi değerlerini canını ortaya koyarak korumasını bilmiş, inandığı yoldan asla dönmemiş, varlığına kastedilmesine asla izin vermemiştir. Vatan savunması konusunda fedakar bir anlayışla vazife ve sorumluluklarını yerine getiren, bölgesel ve küresel barışın tesisi için yurt dışında görev üstlenen Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x