Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Malazgirt Anadolu ve Mesleki Teknik Lisesi öğretmenlerini ziyaret etti.

 

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural Malazgirt Anadolu ve Mesleki Teknik Lisesi öğretmenlerini ziyaret ederek öğretmenlere hediye verip yıllarca geleceğimiz olan gençlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural; “Sevgileriyle içimizi, yeniliği, gelişmeyi ve bilimi anlatarak düşüncelerimizi aydınlatan doğruluk, dürüstlük ve bilgiyle evrensel değerlere ulaşmamızı sağlayan bu kutsal mesleği yapan öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Onların emeklerini boşa çıkarmamak için dürüst, insani değerlere sahip bireyler olmamız onlara verilebilecek en güzel armağandır. Öğretmenlik, insanlık tarihindeki belki de en eski ve en soylu meslektir. Çünkü mevkisi ve makamı ne olursa olsun, bir toplumda hayatın tüm alanında görev yapacak değerli beyinlerin hepsi de son tahlilde öğretmenlerin eğitim ve yetiştirmesinin ürünüdür. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor Güçlü Yarınlar Öğretmenlerimizin Eseri Olacaktır diyor ve öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu