Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

31 bin 650 acil hasta muayene oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizde Acil Sağlık Hizmetlerinin etkin bir koordinasyonla sunulmasını düzenlemek için İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu toplantısı yapıldı. Mart ayında toplam 31 bin 650 acil hasta muayenesinin yapıldığı, bin 764 hastanın ildeki hastanelere naklinin gerçekleştirildiği belirtildi.

 

 

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun başkanlığında Acil Sağlık Hizmetleri Şubesi’nden sorumlu müdür yardımcısı, il ambulans servisi baştabibi, Yüksek İhtisas Hastanesi yöneticileri ile Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Toplantıya başkanlık eden Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun yaptığı konuşmada, “Önceki yıllarda yapılan bu toplantılarda il dışı ve il içi sevk sayısının fazla olduğunu, fakat sağlık kurumları ile yapılan takipler ve gereken bütün çalışmaları koordineli olarak yürütüp çok iyi sonuçlar alarak ilimizde gereksiz sevklerin önüne geçildi ve çevre illerden hasta kabul eder bir noktaya gelindiğini iletti. Bu anlamda hizmet veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

KARARLAR ALINDI

Komisyon toplantısında Mart ayı acil sağlık hizmetleriyle ilgili istatistiklerle acil servislerdeki işleyişler hakkında bilgiler verildi. Mart ayında toplam 31 bin 650 acil hasta muayenesi yapıldığı ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri ambulanslarıyla toplam bin 764 hastanın ildeki hastanelere nakli gerçekleştirildiği kaydedildi. Ayrıca acil sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve hızlı bir şekilde yürütülmesi için gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi. Toplantı, il içi ve il dışı gerçekleşen hasta sevklerinin değerlendirmesini içeren sunumun ardından katılımcılardan gelen soru ve önerileri de kapsayan çeşitli kararların alınması ile sona erdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x