Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Lodos’a dikkat!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Havaların soğumasının ardından Halk Sağlığı İl Müdürlüğü vtandaşları soba zehirlenmeleri hakkında uyarılarda bulundu. Halk Sağlığı müdürlüğü yaptıkları açıklamada, Kuvvetli lodosla birlikte başta soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmelere karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

METEOROLOJİ UYARDI

Kış aylarının gelmesi ile birlikte soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmelere karışa İl Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, Halk Sağlığı resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Güngüneş internet sitesinden yaptığı açıklamada, Meteoroloji Müdürlüğünün İç Anadolu bölgesinde kuvvetli Lodos uyarısına dikkat çekerek, Lodos’a bağlı soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler karşısında vatandaşların tedbirlerini almalarını söyledi.

 

TEDBİRLERİ ALIN

Güngüneş yaptığı açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Rüzgarın Cumartesi ve Pazar günleri batı Karadeniz ve İç Anadolu’da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat), esmesi bekleniyor. Kuvvetli lodosla birlikte başta soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşım sorunları olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve gerekli tedbirleri almalıdır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu