Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Yılmazer CHP’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yüksek Makine Mühendisi Abbas Kaan Yılmazer hafta sonu Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçiş yaptı. CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık’a kaydını yaptıran Yılmazer, daha önce hiç siyasi partinin içerisinde bulunmadığını söyleyerek, bundan sonra CHP’nin çatısı altında hizmet vereceğini dile getirdi.

 

ÇAĞDAŞ BİR NİTELİĞE BÜRÜNDÜRMÜŞTÜR

Yüksek Makine Mühendisi Yılmazer, “1 Kasım 2015 genel seçim sonuçları bu topraklarda demokrasiye inanan, adaletten eşitlikten ve özgürlükten yana olan herkes gibi benimde ülkemin yarınlarına dair zaten var olan kaygı ve endişelerimin daha da derinleşmesine neden olmuştur. Maalesef 1 Kasım seçim sonuçları benimde dışında kalamayacağım olağanüstü bir şekilde siyasi, ekonomik ve sosyal sorunların kronik hale gelmesine gebedir. Tarih bilgi, belge ve tanıkları ile bize göstermiştir ki Cumhuriyet Halk Partisi’nin temellerini oluşturan milli irade bu kutsal topraklarda kurtuluş savaşını başlatmış bu zor ve çetin savaşı kazanmış, laik, demokratik, sosyal hukuk devletini kurmuş ve bu devleti çağdaş bir niteliğe büründürmüştür”

 

CHP’YE ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM

“Hiç şüphe yok ki bu olağan üstü başarı ve onursal mücadelenin baş mimarı, hem devletimizin hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Büyük önderin iki eserim dediği, Cumhuriyet ve CHP onun bize bıraktığı en değerli mirastır. Çağdaş demokratik cumhuriyetimize sahip çıkmanın CHP’ye sahip çıkmakla mümkün olacağına inanan vicdanlı bir yurttaş olarak CHP’ye üye olmaya karar verdim. Büyük bir heyecanla hem doğup büyüdüğüm Kırıkkale’me hem de ülkeme hizmet etme inanç ve isteğimi CHP’nin kurumsal kimliği altında sürdürmekten büyük bir onur duyacağımı özellikle belirtmek isterim. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte teşkilatımızla birlikte el ele, kol kola, omuz omuza vereceğimiz mücadelemiz büyük başarıları beraberinde getirecektir. Bu süreçte üzerime düşen görevi mazeretsiz yerine getirmeye hazır olduğumu belirtir saygılarımı sunarım” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu