Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Başer Ailesinin acı günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başer Ailesinin acı günü
Kırıkkale´nin en eski esnaflarından eski siyasetçi Yakup Başer bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yakup Başer´in cenazesi dün İhsaniye Camiinde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
KIRIKKALE´NİN TANINMIŞ SİMASIYDI
Kırıkkale´nin tanınmış siması, eski esnaf, eski Anavatan Partisi Kurucularından Milletvekili adayı,Türk Metalspor eski kulüp başkanı Yakup Başer önceki gün vefat etti. Rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve son olarak ta Ankara´da tedavisi sürerken öncemi gün vefat eden Yakup Başer´in cenazesi ikamet ettiği mahalledeki İhsaniye Camiinde öğle vakti kılınan namazın ardından Yenimahalle mezarlığında defnedildi.
CENAZESİNE KATILIM YÜKSEK OLDU
Eski siyasetçi Yakup Başer´in İhsaniye Camiindeki cenaze namazına aile, yakınları ile birlikte bazı siyasetçiler ile bazı Belediye Başkanları AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, bürokratlar iş adamları eski Anavatan partisi kurucularından eski Kırıkkalespor başkanı iş adamı Ali Koç Uzel ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, sivil toplum kuruluşların temsilcilerdi, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yakup Başer´in cenazesi daha sonra Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi. Bayram arifesinde yaşamını yitiren Başer´e Haber71 Gazetesi olarak Allah´tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x