Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYahşihanYaşam

Yahşihan'da Bayram Çoşkusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YAHŞİHAN’DA BAYRAM COŞKUSU
Yahşihan'da Bayram Çoşkusu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriRamazan Bayramı tüm Kırıkkale’de coşku ile kutlandı. İlk gün kutlamalar Valilik Programı ile başlarken daha sonra belediyeler bayramlaşma töreni yaptı.
Yahşihan Belediyesindeki Bayramlaşma törenine tüm personel katılırken, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yoğun katılım nedeni ile tüm gün belediye binasında misafirlerini ağırlayan Sungur birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı açıklamasında “Bayramlar birlik ve beraberliğin arttığı günlerdir. Ramazan Bayramının Milletimize, Ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa huzur, barış, sağlık ve hayırlar getirmesini temenni eder, Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlarım” İfadelerini kullandı.
Yahşihan'da Bayram Çoşkusu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGELENEĞİ BOZMADI
Başkan Sungur bu bayramda da geleneği bozmadı ve çocukları harçlıksız bırakmadı. “Çocuklar bayramın neşesidir” diyen Başkan Sungur elini öpen çocukların bayramını kutladı ve bayram harçlığı verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x