Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KAVLAK KIRIKKALE’DE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir dizi ziyaret için Kırıkkale’ye gelen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak Kırıkkalespor için girişimlerde bulundu.
HUKUKİ ENGELLER VAR
Kırıkkale Valisi, M. İlker Haktankaçmaz, ASKF Başkanı Sırrı Zengin, Futbol İl Temsilcisi Battal Sarıca, , Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı ve Kırıkkalespor Başkan Adayı Mürsel Öcal’la takımın geleceği hakkında toplantılar yapan Kavlak, “Kırıkkalespor bu şehrin takımı ve bizde bu şehrin insanlarıyız. Geçen sezon elimizden geleni yaptık, bu sezonda yapmaya hazırız. Ancak istenmeyen süreçler yaşandı. Takıma yardım etmek istiyoruz ancak kayyum heyetinin takımın başında olması buna engel oluyor. Çünkü Kayyum Heyetine yardım yapmanın önünde hukuki engeller var. Bu engellerden dolayı Kırıkkalespor’a para akışı sağlayamıyoruz. Mahkemenin kısa sürede davaları sonuçlandırması ve yeniden kongre yapılarak yönetimin belirlenmesi Kırıkkalespor için hayati önem taşımakta. Yeni yönetimin göreve gelmesi ile daha esnek davranabilir ve para akışı sağlayabiliriz.” İfadelerini kullandı.
KARAKUŞ’LA TOPLANTI
Daha sonra Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Metin Karakuş ve Mürsel Öcal’la bir araya gelen Kavlak, Kırıkkalespor’un sağlıklı ve ekonomik yönden düzelebilmesi için hukuki engellerin kaldırılması açısından toplantı gerçekleştirildi. Toplantı da Cumartesi günü akşam saatine kadar tarafların bir araya gelerek iyi niyetlerini ortaya koymaları istenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x