Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSağlık

38 Öğrenci Kuru Üzüm’den Hastanelik Oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mustafa Özbek İlkokulu’nda okul idaresi tarafından saat 11.00 sıralarında dağıtılan kuru üzümü yedikten sonra sütlerini içen öğrencilerden 38’i, karın ağrısı şikayeti üzerine hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

 

Yedikleri üzümle birlikte içtikleri süt sonrası rahatsızlandıkları iddia edilen öğrencilerden 19’u Kırıkkale Yüksek ihtisas, 19’u da Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuklarının durumlarını öğrenen aileleri, hastaneye gelerek bilgi aldı. Öğrenci velisi Leyla Gökaç, “Okulda çocuklara kuru üzüm ve süt dağıtımı yapılmış, rahatsızlandıklarında ailelerine haber verilmedi. Ben tesadüfen okula gitmiştim. Bu konuda şikayetçiyim. Biz okul yönetimi ve eğitimcilere güvenmeyeceksek, kime güveneceğiz. Biz çocukları okula niye gönderiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi. Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, çocukların durumunun iyi olduğunu, kısa süren tedavi sonrası taburcu edileceklerini belirterek, olayla ilgili inceleme yaptıklarını söyledi. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x