Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşet

39 Basamak Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er, Konya Devlet Tiyatrosu Oyuncularının, Kırıkkale’de 39 Basamak adlı oyunu sergileyeceklerini bildirdi.

TEK SEANS

Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er, Konya Devlet Tiyatrosu Oyuncularının, Kırıkkale’de 39 Basamak adlı oyunu sergileyeceklerini bildirdi. Er, yaptığı yazılı açıklamada, tiyatro oyununun 21 Ocak Salı günü saat 20.00’de, Kültür Merkezi salonunda gösterisinin yapılacağını belirtti.

OYUN KONUSU

1935 Ağustosu, Richard Hannay, can sıkıntısını dağıtmak üzere bir tiyatro oyununa gitmeye karar verir. Hannay, o gece tiyatroda gizemli güzel Annabella’yla tanışır. Kadının bir gizli ajan olduğunu ve çok gizli bir görev için İskoçya’ya ulaşması gerektiğini öğrenir. Ancak kadının peşinde olan iki adam buna izin vermeyecektir. Böylelikle kahramanımız Richard istemeden de olsa kendisini 39 basamak isimli gizli görevin içinde bulur. Ve kovalamaca başlar.

OYUN EKİBİ

Dekor Tasarımı: Emre Satı, Giysi Tasarımı:  Fatma Görgü Sarıkurt, Işık Tasarımı: Osman Uzgören, Koreograf: Banu Demir, Yönetmen Yardımcısı:  Şebnem Büyükkalkan, Asistanlar: Hasan Tanılmış, Çağatay Eker, Ecem Karakoç, Sahne Amiri: Emre Erbaş, Kondüvit: Esra Türköz, Işık Kumanda: İzzet Gündoğdu, Suflöz: Şerife Kızılbağlı, Dekor Sorumlusu:  Murat Taşgın, Aksesuar Sorumlusu: Ömer Köroğlu, Erkek Terzi: Alişan Uğur, Kadın Terzi: Güzin Solak, Peruka: Selçuk Parlak, Oyuncular: Ferdi Dalkılıç, Ebru Erbaş, Yiğit Gümüşada, Yaşar Özboz, Ahmet Çökmez, Hasan Tanılmış, Çağatay Eker, Yasemin Bekciler, Ecem Karakoç, Sait Gürbüz, Deniz Yuca.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu