Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

4 katta yangın paniği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

4.katta yangın paniği
Kırıkkale’de bir apartmanda kiracıların kaldığı dairede yangın çıktı. Anne ve çocuklarının dumandan etkilendiği yangında büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.
4 katta yangın paniği - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleriİtfaiye kontrol altına aldı
Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Sanayi Mahallesi 1327 Sokak’ta bulunan bir apartmanın 4. katında Naci ve Gülfinaz Çiçek çiftinin kiracı olarak kaldığı dairede henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Çocuk odasında başlayan yangın diğer odalara da yayıldı. Yangın sırasında evde bulunan aile fertleri, bir üst kata çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanın 5. katında bulunan aileyi itfaiye merdivenleriyle aşağıya indirdi. Dumandan etkilenen anne ve 2 çocuğu sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken dairede büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu