Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

40 yıldır bekliyorduk

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’IN KENT MERKEZİNE YAPILMASI İÇİN TALİMAT VERDİĞİ SPOR SALONU İÇİN GÜVEN GÜNDÜZ AÇIKLAMADA BULUNDU

 

40 yıldır bekliyorduk

Geçtiğimiz yıllarda Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz, taraftarlar ve sporcuların kent merkezine spor salonu yapılması yönünde yaptığı çalışmalar Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatı ile gerçek oluyor.

 

TALİMAT VERDİ

Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz geçtiğimiz yıllarda Kırıkkale merkeze spor salonu yapılması için sporcu gençlerin aileleriyle birlikte basın açıklaması gerçekleştirmişti. Gündüz yaptığı açıklamada “Yaklaşık 40 yıldır merkeze spor salonu istiyoruz. Malesef salonlarımızın merkeze uzak olmasından dolayı böyle bir talep iletmiştik. Sağolsun Başbakanımız bizim bu çağrımıza kulak verdi ve merkeze spor salonu yapılması için gereken talimatı verdi. Merkeze spor salonu açılırsa sporcu ve kulüp sayısında büyük artış olacaktır.  Başbakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yıllar önce yapmış olduğu ‘40 yıldır merkeze spor salonu istiyoruz’ başlığında yapmış olduğu açıklamanın Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatı ile gerçekleşecek olmasından dolayı mutluluğunu gizleyemeyen Gündüz, Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatı doğrultusunda merkeze yapılması planlanan spor salonu için düşündükleri bazı yerler olduğunu belirtti. Gündüz, Spor salonu yapılması için girişimlerinde kendilerine yardımcı olan AK Parti’nin yeni İl Başkanı Nuh Dağdelen’e de teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x