Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleKültür SanatManşet

41 kere maşallah!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HABER-FOTO: BURAK CAN

BİR ÇADIRCI MÜDÜR KLASİĞİ

Baharın habercisi olan Hıdrellez kutlamaları Kırıkkale Belediyesi tarafından Celal Bayar Parkında düzenlenen etkinlikle kutlandı. Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen hıdrellez kutlamalarına vatandaşların katılması için Cumhuriyet Meydanından kaldırılan üç otobüste sadece 9 vatandaş katılırken, protokol dahil 41 kişi katıldığı kutlama tam bir fiyasko olarak nitelendirildi.

 

SADECE 9 VATANDAŞ KATILDI

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen ve organizasyonunu Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Koçak’ın yaptığı baharın habercisi Hıdrellez kutlamaları tam bir hayal kırıklığı olarak tarihe geçti. 41 kişinin katıldığı Celal Bayar Parkında ki kutlamalara 32 protokol üyesi katılırken, vatandaşlardan sadece 9 kişi katıldı. Koçak’ın organize ettiği kutlamalar çerçevesinde vatandaşların kutlamalara katılması için ayarlanan 3 otobüste sadece 9 vatandaşın merkezden celal Bayar Parkına gelmesi Koçak’ın başarısızlığını bir kez daha ortaya çıkarttı.

 

KOÇAK’IN BAŞARISIZLIĞI İLK DEĞİL

Bilindiği üzere Kırıkkale Belediyesi’nin yaptığı etkinlikleri organize eden Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Koçak, geçtiğimiz yıl düzenlenen Hıdrellez etkinliğinde de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat’ın da şahit olduğu vatandaşlar ile girdiği tartışma ile Kırıkkale gündemine oturmuştu. Geçen yıl düzenlenen Hıdrellez etkinliğinin yanı sıra yine geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Ramazan Etkinliklerinde de vatandaşların katılmadığı ve yapılan konserlerde boş koltuklar ile geçmişti.

 

NOT: Müdür Koçak, geçtiğimiz yıl hıdrellez çadırında vatandaşlar ve basın mensupları ile girdiği tartışmadan sonra Çadırcı Müdür diye haberler yapılmış ve kamuoyunda Çadırcı Müdür diye anılmıştı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x