Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

5. Mevsim’den birlik ve beraberlik iftarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

 

  1. Mevsim Derneği tarafından 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı nedeni ile üyelerine iftar verdi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği iftar yemeğinde Dernek Başkanı Aşır Özbek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

DERNEK HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
Düzenlenen iftar programına Vali Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Müftüsü Bekir Gerek ve 5. Mevsim Dernek Başkanı Aşır Özbek, Dernek Üyeleri ve davetliler katıldı. Programda 5. Mevsim Dernek Başkanı Aşır Özbek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, iftar programına katılanlara teşekkür etti.

 

HEPİMİZİN ÖZLEDİĞİ STK ÖRNEĞİ
Vali Haktankaçmaz; “Sağ olsun Dernek Başkanımız, derneğin faaliyetleri hakkında bizlere bilgi verdi. Hakikaten bu dernek, Türkiye şartlarında hepimizin özlediği sivil toplum kuruluşu örneği. İlimizde bu şekilde faaliyet gösteren derneklerin sayısı çok var. İnşallah sayıları artarak da devam eder. Bizatihi üniversitedeki hocalarımızın kendi ceplerinden, kendi kazançlarından ayırarak ihtiyaç sahibi insanlar için kurulan bir dernek”

 

GELECEK NESİLLERE AKTARMAMIZ LAZIM

Bu tür organizasyonlara hepimizin ihtiyacı olduğunu söyleyen Haktankaçmaz, “Bizim ezelden beri bu milletin özelliklerinden birisi olan yardımlaşma ve fedakârlık duygusunu bu şekildeki organizasyonlarla canlandırarak gelecek nesillere aktarmamız lazım. Ben bu vesileyle hepinizin ramazanınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi. Daha sonra iftar programı, İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından okunan yemek duası ile sona erdi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu