Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

500 fidan toprakla buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şehitler Ortaokulu öğrencileri şehitlerimiz ve Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerimize moral ve destek amacıyla 500 fidanı toprakla buluşturdu.

 

ZEYTİN DALI OPERASYONUNA DESTEK

Şehitler Ortaokulunda ‘Şehitlerimize Rahmet ve Güvenlik Kuvvetlerimize Moral Destek’ adı altında düzenlenen etkinlikte 500 fidan (mavi ladin) toprakla buluşturuldu. Yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı etkinlikte İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Çalılıöz Mahalle Muhtarı Yusuf Sungur, Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ile birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdi. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Şehitler Ortaokulu Müdürü Mahmut Keskin “Hem 18 Mart Şehitleri anma günü, Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümü etkinlikleri öncesinde, hem de Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonuna destek amaçlı böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Yüce Allah Zeytin Dalı operasyonuna katılan güvenlik kuvvetlerimizi güç kuvvet versin” dedi.

HABER: MEHMET ERKOÇ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x