Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

6 bin ton kömür yardımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

6 bin ton kömür yardımı

Kış dönemi için Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımını başlattı. Kırıkkale genelinde 3 bin aileye toplam 6 bin ton kömür yardımında bulunulacağı belirtildi.

 

DAĞITIMLAR BAŞLADI

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, kış ayının yaklaşması nedeniyle 3 bin aileye toplam 6 bin ton kömür yardımında bulunulacağını söyledi. Kırıkkale’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen kömür yardımlarının dağıtımı Kaletepe Mahallesi’nden başladı.

 

YARDIMLARI İNCELEDİ

Mahalle muhtarlığının önüne gelen tırlardan traktör römorklarına aktarılarak taşınan 420 ton kömür, önceden muhtarlar aracılığıyla belirlenen ihtiyaç sahibi 210 vatandaşa ulaştırıldı. Kırıkkale Valisi İlker Haktankaçmaz da Kaletepe Mahalle Muhtarlığı’na gelerek burada yapılan yardımları inceledi. Bu sene toplamda 9 milyon liralık yardımın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla vatandaşlara ulaştırıldığını dile getiren Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz yapılan yardımlarla 6 bin ton kömürün ikişer ton olarak 3 bin aileye dağıtılacağını ifade etti.

 

HALKIMIZ DUYARLI OLMALI

Kömür yardımlarının az miktarda olsa da zaman zaman suistimal edildiğine değinen Vali Haktankaçmaz, yardım yoluyla insanlara ulaştırılan kömürün ne satışının ne de satın alınmasının mümkün olmadığının altını çizdi. Vali Haktankaçmaz, alan kişiye de satan kişiye de cezai yaptırımlar uygulanacağını, bu ve benzeri durumlar karşısında vatandaşların duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

 

BÜROKRATLARDAN GENİŞ KATILIM

Ayrıca Kaletepe Mahallesi Muhtarlığı ziyareti sırasında Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’a, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş eşlik etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x