Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şekerbank Kırıkkale Şubesi’ne, 13 Eylül’de ziynet altınlarını getirenler, 24 ayar altın olarak tasarruf ediyor.

 

GETİRİSİNDEN YARARLANABİLECEK

Şekerbank’ın 0.01 gram altının bile değerlendirildiği küçük tasarrufa yönelik “Tasarrufun Altın Günü” uygulaması 13 Eylül tarihinde Şekerbank Kırıkkale Şubesi’nde gerçekleştirilecek. Uygulama kapsamında, hangi ayarda olursa olsun bilezik, yüzük, kolye, çeyrek altın, küpe gibi her türlü ziynet altınını Şekerbank Kırıkkale Şubesi’ne getirenler, bu ziynetlerini 24 ayar değerinde altın olarak Vadesiz Altın Hesapları’nda biriktirebilecekler. Ayrıca Şekerbank müşterileri Vadesiz Altın Hesaplarındaki tutar ile Vadeli Altın Hesabı açarak tasarruflarını altın olarak değerlendirirken altının değer artışından bağımsız olarak avantajlı faiz oranları ile faiz getirisinden yararlanabilecekler.

 

ALTIN EKSPERLERİ BELİRLEYECEK

Tasarruf sahipleri, 13 Eylül tarihinde Şekerbank Kırıkkale Şubesi’ne ziynet altınlarını getirerek, “Tasarrufun Altın Günü” uygulamasına katılabilecekler. İstanbul Altın Rafinerisi eksperleri, ziynet sahibinin her türlü altınının 24 ayar 995/1000 saflıkta gram karşılıklarını belirleyecek ve bu altınlar, tasarruf sahibinin banka nezdinde açılan Vadesiz Altın Hesabı’na yatırılacak.

 

TL OLARAK KARŞILAYABİLECEK

Tasarruf sahipleri, saklama ve çalınma riski olmadan istedikleri zaman Vadesiz Altın Hesapları’na ekleme yapabilecek ve altına dayalı işlemlerini bu hesap üzerinden gerçekleştirebilecekler. Söz konusu hesaba yapılacak ekleme 0.01 gram ve katları şeklinde olabilecek. Hesap sahipleri diledikleri zaman yine aynı şekilde ihtiyaçları olduğunda ihtiyaçlarını bu hesaptan 0,01 gram ve katları bazında altın karşılığı TL olarak karşılayabilecekler. Şekerbank’ın Altın Bankacılığı ürün gamında halen; Vadesiz Altın Hesap, Vadeli Altın Hesap, Düzenli Altın Birikim Talimatı ve B Tipi Altın Fonu bulunuyor. Banka, müşterilerine ayrıca internet bankacılığı ile 24 saat altın alım satım işlemi yapması imkanı sağlıyor.

 

Haber Merkezi

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x