Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

71 açılış birden

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Cuma günü Kırıkkale’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı netlik kazandı. Valilikte düzenlenen basın toplantısıyla programla ilgili bilgiler veren Vali Ali Kolat “Kırıkkale önemli günler yaşıyor. Cuma günü 71 açılış yapılacak. Özellikle Nur Camii gibi tarihimize iz bırakacak hizmete kavuşacağız” diye konuştu.

 

14.30’da meydanda

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Müftüsü Bekir Gerek’le birlikte basın toplantısı düzenleyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırıkkale programı hakkında bilgiler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 11.30 gibi Kırıkkale’ye geleceğini belirten Vali Kolat, ilk ziyaretin Kırıkkale Belediyesi olacağını, Saat.12.00 sularında Nur Camiine geçişin sağlanacağı ve resmi açılışın yapılacağını söyledi. Cuma namazı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Valilik ziyareti gerçekleştireceğine vurgu yapan Vali Kolat, 14.30’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek törenle tamamlanan 71 açılışın yapılacağına işaret etti.

 

ANLAMLI GÜNE TANIKLIK EDİN

Açılışlara vatandaşların büyük ilgi göstermesini beklediklerini belirten Vali Ali Kolat “Kırıkkale çok anlamlı bir gün yaşayacak. Miraç kandilini idrak edeceğimiz aynı günde Nur camii gibi tarihimize iz bırakacak eserin açılışını yapacağız. Vatandaşlarımızın bu anlamlı güne tanıklık etmesini istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın katılımı ile açılacak Nur Camiinden TRT1 mevlüt özel programını canlı olarak yayınlayacak” ifadesini kullandı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da Kırıkkale’nin yıllardır özlemi haline gelen Nur Camiinin açılışını yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarına değinerek “Camimiz ve 71 hizmetin açılışı yapılacak. Cumhurbaşkanımız gelecek. Açılışlar Nur camii üzerinde yoğunlaşacak. Herkesi açılışa bekliyoruz” dedi. İl Müftüsü Bekir Gerek’te camii açılışıyla ilgili bilgiler verdi.

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Keskinli
Keskinli
15 Mayıs 2015 16:12

71 tane hizmet mi yapılmış Kırıkkale’ye 71 açılış yapılacak

Başa dön tuşu