Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

7'den 70'e herkes Atatürk Bulvarı’nda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaz aylarının etkisi devam ederken, vatandaşlar rahatlamak ve kafa dinlemek için Kırıkkale’nin sosyal alanlarına akın ediyor. Bu anlamda Atatürk Bulvarı tıklım tıklım dolup taşıyor
10 BİN KİŞİ ZİYARET EDİYOR
7'den 70'e herkes Atatürk Bulvarı’nda - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaz aylarının etkisi devam ederken, vatandaşlar rahatlamak ve kafa dinlemek için Kırıkkale’nin sosyal alanlarına akın ediyor. Bu anlamda Atatürk Bulvarı tıklım tıklım dolup taşıyor. Atatürk Bulvarı özellikle akşam saatlerinde ziyaretçi akınına uğruyor. 7’den 70’e herkes gece geç saatlere kadar eğlenmenin tadını çıkarıyor. Kırıkkaleli, bulvar bünyesinde yer alan kamelya, fitness, yürüyüş yolu ve saat kulesinin tadını doyasıya çıkarıyor. Ayrıca bulvar üzerinde yeni açılan kafe ve dondurmacı tarzındaki işletmeler de büyük rağbet görüyor. Atatürk Bulvarı; sosyal hayat anlamında halkın en yoğun olduğu bölge konumunda bulunurken, günlük ziyaretçi sayısında da adeta patlama yaşanıyor. Işıklandırması ve tasarımıyla akşam saatlerinde adeta görsel bir şölenin yaşandığı Atatürk Bulvarı’nı günlük ortalama 10 bine yakın kişi ziyaret ediyor.
ESNAFLAR MEMNUN
Atatürk Bulvarında ki yoğunluk şüphesiz en çok Bulvar esnafını sevindiriyor. Esnaf yaz ayları ile birlikte işlerinin açıldığını ve kış aylarında ki durgunluğun son bulduğunun altını çizerken müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz diyorlar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x