Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

7’DEN 70’E TÜM VATANDAŞLARI BEKLİYORUZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, vatandaşların meydanları terk etmemesi çağrısında bulundu.
Mehmet Demir darbe girişimi ile ilgili, “161 güvenlik güçleri ile sivil vatandaşlarımızın şehit olduğu, 1440 kişinin de yaralandığı darbe teşebbüsü milletin birlik ve beraberliğiyle olumsuz şekilde sonuçlandı. Türkiye’nin dört bir yanında gencinden yaşlısına ellerine Türk bayrakları alan vatan sevdalıları, sokaklara dökülerek darbeyi geri püskürtmeyi başardı.” İfadelerini kullanırken Meydanları Bırakmayacağız dedi.
BAYRAKLARINIZI ALIN GELİN
Cumhurbaşkanından emir gelene kadar Meydanlardan çekilmeyeceklerini ifade eden Demir; “Türkiye Büyük Millet Meclisini, Cumhurbaşkanlığı Sarayını, MİT, Özel Kuvvetleri, Gölbaşı Polis Okulunu, Emniyet Genel Müdürlüğünü, Ankara Emniyet Müdürlüğünü bombalayarak ağır hasarlar veren, yüzlerce insanın ölümüne sebep olan Genelkurmay Başkanını rehin alan, kendi halkına silah sıkan bu hainlere Kırıkkale geçit vermedi vermeyecektir. Demokrasi nöbetimizin dokuzuncu gününde bayraklarını alan 7’den 70’e tüm hemşerilerimi Cumhuriyet Meydanına bekliyorum.” dedi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x