Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

7’nci Uluslararası Arapça Bilgi Yarışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün bu yıl 7.’sini düzenlediği “Uluslararası Arapça Bilgi Yarışması”nın Karabük’te yapılan bölge finalinde birinci oldu.

 

Okul Müdürü İdris Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Nisan’da 11 okulun katıldığı yarışmada, okullarının yarışmanın finalinde 15 soruya da doğru cevap vererek bölge birincisi olduğunu söyledi. Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 30-31 Mayıs tarihlerinde Ankara’da yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandığını belirten Akgül, şöyle konuştu: “Bu tür yarışmalar imam hatip liseleri ve öğrenciler arasında kaynaşma, birlik ve beraberliği sağlama açısından faydalı oluyor. Ayrıca Arapçayı öğrencilere benimsetme ve sevdirme maksadıyla güzel bir faaliyettir. Öğrencilerimizi uzun bir süre çalıştıran idare ve öğretmenlerimize, öğrencilerimiz Merve Canan Tekeli, Merve Aktaş, Mihriban Tuztaş ve Şeyma Nur Omuk’a teşekkür ediyorum.”  AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x