Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Abalı “Hazırız, emrindeyiz!”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Abalı “Hazırız, emrindeyiz!”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kerkük meselesine dair gündem oluşturan “En az 5000 gönüllü ülkücü Kerkük için göreve hazırdır” açıklaması üzerine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün arkasından MHP Kırıkkale Merkez ilçe Başkanı Murat Abalı’dan geldi.

 

DESTEK VERDİ

Barzani’nin referandumu ile ilgili olarak “En az beş bin ülkücü gönüllü, başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir. Türkmenler sahipsiz ve yalnız değildir, acı verici etnik soykırıma, vatansızlığa da asla terk edilmeyeceklerdir. Kararımız kesin, duruşumuz net, sözümüz senettir” ifadelerini kullanan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözleri doğrultusunda Türkiye’den belediye başkanları arasında yükselen ilk ses Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olurken, Sözlü’nün ardından MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı’dan geldi. Başkan abalı, sosyal yaptığı açıklamada “Hazırız, emrindeyiz!” diyerek MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamasına destek verdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x