Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

ABC Koleji ilk mezunlarını verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Güleç ABC Kolejinde mezuniyet sevinci yaşanıyor. Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Temel Lise ilk mezunlarını verdiği 2015-2016 eğitim öğretim yılını coşkulu bir mezuniyet töreniyle kapattı.

 

YOĞUN KATILIM

Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Kapusuz, İl Milli Eğitim Özel Kalem Müdürü İsmail Çınar, Eğitim-Bir Sen Kırıkkale 2 No’lu Şube Başkanı Murat Şahin, Özel Güleç ABC Okulları Kurucusu Sibel Güleç, Özel Güleç ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, Özel Güleç ABC Sağlık Koleji Müdürü Erol Kocaoğlu, Özel Güleç ABC Fen Lisesi Müdürü İsmail Hakkı Vatangül, Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi Müdürü Servet Bozkurt, Özel Güleç ABC Ortaokulu Müdürü Filiz Bıyık, Özel Güleç ABC Eğitim Kurumları öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı. Programa yoğun katılım dikkat çekti.

 

YİĞİT TUNÇ SAHNE ALDI

Program başlangıcında Özel Güleç ABC Koleji Tiyatro Kulübü ve Sinema Kulübü adına sahne alan ilimizin tanınmış sinema ve tiyatro oyuncusu Yiğit Tunç tek kişilik bir gösteri yaptı. Gösterisini Özel Güleç ABC Koleji üzerine kurgulayan Tunç izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gösterisi içerisinde Özel Güleç ABC Koleji Sinema Kulübü tarafından çekilen bir kısa filme yer veren Tunç sinema kulübü ve tiyatro kulübü çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Özel Güleç ABC Koleji Sinema Kulübü tarafından çekilen film izleyicilerden tam not aldı.

 

VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK

Program açılışında söz alan Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi Müdürü Servet Bozkurt ilk mezunları vermenin sevinci içerisinde olduklarını ifade etti. Kolejin eğitim düzeyinin her geçen gün daha da üst seviyelere çıktığını belirten Bozkurt, “Mezun olan öğrencilerimizle birlikte bizler de okul idaresi olarak aynı coşkuyu yaşıyoruz. Eğitim öğretim yılı boyunca oldukça verimli bir dönem geçirdik. Önümüzdeki LYS sınavında bu dönemin meyvelerini alacağımıza inancım tam. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

ABC ÖĞRENCİSİ OLMAK AYRICALIKTIR

Programda bir konuşma yapan ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ABC Eğitim Kurumlarının her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti. Osmangazi’de Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi inşaatının başladığı müjdesini veren Güleç eğitime yapılan yatırımın artarak devam edeceğini ifade etti. Eğitime yapılan yatırımın kendileri için önemine dikkat çeken Güleç, “Öğrencilerimiz için maraton henüz bitmedi. Önümüzdeki LYS sınavında alacakları yüksek puanlarla ABC Eğitim Kurumlarını en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. ABC Eğitim Kurumları öğrencisi olmak bir ayrıcalıktır ve öğrencilerimiz bu ayrıcalıklarını bundan sonraki hayatlarında göstereceklerdir.” şeklinde konuştu.

 

TİYATRO KULÜBÜNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Konuşmaların ardından sahne alan Özel Güleç ABC Koleji Tiyatro Kulübü skeçler ve şovlarla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Yönetmenliğini Yiğit Tunç’un yaptığı oyun seyircilerden büyük alkış alırken skeçler arasında yer alan komedi dans üçlüsü şov izleyicilerden tam not aldı. Tamamı öğrencilerden oluşan ekibin oyunculuktaki başarıları dikkat çekerken oyun seyircileri kahkahaya boğdu.

 

DİPLOMA TÖRENİ YAPILDI

Gösterilerin ardından diploma töreni yapıldı. Özel Güleç ABC Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Temel Lise’den mezun olan öğrencilere diplomalarını İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Kapusuz, İl Milli Eğitim Özel Kalem Müdürü İsmail Çınar, Eğitim-Bir Sen Kırıkkale 2 No’lu Şube Başkanı Murat Şahin, Özel Güleç ABC Okulları Kurucusu Sibel Güleç, Özel Güleç ABC Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç verdiler. Diploma töreni sonrasında aileleriyle bir araya gelen öğrenciler mezun olmanın sevinci ile gözyaşlarını tutamadı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu