Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

ABC rakip tanımadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ABC Eğitim Kurumları başarılarına devam ediyor. LYS’de büyük bir başarı grafiği sergileyen ABC Eğitim Kurumları yerleştirme sonuçlarında da yine farkını gösterdi.

 

GENÇLER RAKİP TANIMADI

ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, Tıp Fakültesi 23, Mühendislik 60 ve Hukuk Fakültesine 15 öğrenci yerleştiğini dile getirdi. Güleç “Başarımız her geçen gün giderek artıyor. Eğitime 25 yılını vermiş bir kurum olarak fakültelere yerleşen her öğrenci bizleri mutlu ediyor. Kurumumuzdan Fen Edebiyat 75, öğretmenlik 40, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 130 ve PDR’ye 10 öğrenci yerleşti”

 

EĞİTİME YAKIŞIR KAMPÜS

Bir ülkenin kalkınmasının ancak eğitimle olacağını vurgulayan Güleç “Biz bu bilinçle daima eğitime değer verdik ve yatırımlarımı AR-GE eğitim üzerine kurduk. Şu an Kırıkkale’nin en büyük eğitim kampusunu açmış bulanmaktayız. Kırıkkale halkı en yüksek standartlarda eğitim almayı hak ediyor. Eğitime 25 yılını vermiş biri olarak başarılarımız asla tesadüf değildir. Akademik bir kadro ile her öğrencimize ayrı bir değer verdik. Özverili bir çalışma ile gençlerimizi daima ileriye taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz” dedi.

 

VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç “Kırıkkale’nin en kariyerli ve akademik eğitim anlayışının yanında modern kampüs alanları ile eğitimde çığır açmaya şehrimizin eğitim seviyesini yükseltmeye devam ediyoruz, bize güvenip çocuklarını emanet eden velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x